TRIVAGIN Żel to nowy dermokosmetyk na świąd kobiecych okolic intymnych. Żel przynosi natychmiastową ulgę przy swędzeniu i pieczeniu zewnętrznych narządów płciowych.…
Miód w diecie dzieci – słodkie zdrowie czy silny alergen?Miód pszczeli tradycyjnie jest uznawany za jeden z najwartościowszych i najbardziej skutecznych lekarstw, jakie może zaoferować nam natura. Nic dziwnego, zawiera wie
Jakie są alergeny kontaktowe? Bardzo dużo materiałów może stać się alergenami kontaktowymi.Jednak można wyszczególnić takie, które są nimi najczęściej.Coto takiego? Alergeny kontaktowe, które najczęściej wywołujaaler
Warszawa, 11 czerwca 2018 r.Karol Bielecki inspiruje, by podążać za marzeniami Utytułowany piłkarz ręczny, Karol Bielecki, mimo poważnej kontuzji zdołał powrócić do zawodowego sportu i reprezentować Polskę podczas Igrzys
Warszawa, 20 października 2017Enel-Sport wzmacnia zespół z zakresu chirurgii kręgosłupa – do grona specjalistów Kliniki dołącza prof. Jan Podgórski Absolwent Wydziału Lekarskiego Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi, by�
Warszawa, kwiecień 2018 r.już 4 maja w ŁodziRuszyła ogólnopolska kampania promująca wiedzę na temat karmienia piersią organizowana przez markę Lovi. W ramach projektu, młode mamy mogą skorzystać z bezpłatnych konsultacji
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej?Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis osób po 65. roku życia, by mogły cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoc
Przepis na zdrową wątrobę Warszawa, 5.10.2016 r. – Odpowiedni sposób żywienia ma ogromne znaczeniew zapobieganiu i leczeniu chorób wątroby. Zmiana nawyków żywieniowych może przyczynić się do zahamowania rozwoju niektór
Alergie na laktozę i glutenMleko krowie laktoza i jego produktyMleko krowie i jego produkty mogą powodować alergie oraz nietolerancje pokarmowe. Te pierwsze, ujawniające się zazwyczaj w okresie niemowlęcym i we wczesnym dzieci�
Jak dbać o oczy w wieku dojrzałym?Pogorszenie jakości widzenia wśród osób dojrzałych to powszechny problem. Przywykliśmy przyjmować go jako nieuniknioną konsekwencję upływu czasu i sporo w tym racji – wraz z wiekiem